25
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇELİKHAN - ADIYAMAN

Korkunç kaza: 3 ölü, 3 yaralı

ADIYAMAN'DA OTOMOBİLLE MİNİBÜSÜN ÇARPIŞMASI

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde otomobil ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu otomobilde bulunan 5 kişiden 3'ü hayatını kaybederken, minibüs şoförü ile birlikte 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Çelikhan Malatya kara yolunun 9. kilometresinde otomobilin ve yolcu minibüsünün karıştığı kazada can pazarı yaşandı. Çelikhan ilçesinden Malatya'ya giden Abuzer Baştuğ (55) yönetimindeki 44 FS 710 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Kemal Yılmaz yönetimindeki 02 D 3005 plakalı yolcu minibüsü ile çarpıştı.

Her 2 aracın da süratli olması nedeniyle araçların ön kısımları büyük hasar aldı. Kazada otomobil içersinde bulunan Battalgazi Yatılı İlköğretim Müdürü sürücü Abuzer Baştuğ (55) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücünün cesedi sivil savunma ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldı. Otomobil içerisinde bulunan Malatya Devlet Hastanesi Müdürü Mehmet Tektaş (54) ve Sümer Lisesi'nde öğretmen Mehmet Hanifi Güler (55), Mustafa Kılay ve Mahmut Savaş ile minibüs sürücüsü Kemal Yılmaz yaralı olarak Çelikhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Mehmet Hanifi Güler Çelikhan Devlet Hastanesi'nde, Mehmet Tektaş ise Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Diğer yaralılar Kemal Yılmaz, Mustafa Kılay ve Mahmut Savaş ise Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Hayatını kaybedenlerin otopsilerinin yapılmak üzere Çelikhan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ADIYAMAN'DA OTOMOBİLLE MİNİBÜSÜN ÇARPIŞMASI
ADIYAMAN'DA OTOMOBİLLE MİNİBÜSÜN ÇARPIŞMASI
ADIYAMAN'DA OTOMOBİLLE MİNİBÜSÜN ÇARPIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 21:48:03
Güncelleme :20 Ağustos 2010 Cuma 09:55:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?