18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

AKP'liler Gölbaşı'nda toplandı

AKP i Adıyaman İl Başkanlığı'nca   Gölbaşı'nda düzenlenen koordinasyon toplantısına, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Mahmut Göksu, F. Hüsrev Kutlu ve A. Faruk Ünsal, İl Başkanı Ahmet Aydın, Merkez İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin, ilçe başkanları, il genel meclisi üyeleri ve bazı belde belediye başkanları katıldı.

Toplantıda Adıyaman'ın sorunları, hükümetin icraatları, Meclis çalışmaları ve teşkilat problemleri ele alındı. Toplantıda özellikle yeni yasama yılının başlamasıyla birlikte Meclis gündemine getirilmesi düşünülen Adıyaman Üniversitesi ile ilgili çalışmaların yapılması, ilçe, belde ve köy gezilerinin tamamlanmasının ardından Adıyaman'daki gelişmeler ve karşılaşılan genel sorunlar hakkında kapsamlı bir dosya hazırlanarak ilgili mercilere verilmesi kararı alındı.

AKP heyet, daha sonra Gölbaşı İlçesi Harmanlı Beldesi'ne giderek burada vatandaşlarla sohbet ederken, vatandaşlar beldenin yol problemini dile getirdi. Çeşitli çalışmalar için Gölbaşı'nda bulunan Karayolları Bölge Müdürü Yasin Altınyuva ile bu sorunu görüşen milletvekilleri, duble yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından Harmanlı Beldesi'nin yol çalışmalarının yapılabileceğini ifade etti. Burada temaslarını tamamlayan AKP heyeti, Balkar Beldesi'ne geçerek burada da belediyede toplanmış bulunan belde sakinleri ile sohbet etti.

Balkar'da temaslarını tamamlayan AK Parti heyeti, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Gölbaşı şehir geçişinin açılış törenine katıldı. Törene Adıyaman Valisi Halil Işık ve Karayolları Bölge Müdürü Yasin Altınyuva da katıldı. AKP İl Başkanı Ahmet Aydın, partilerinin seçim sonrası vatandaşları unutmadığını dile getirerek, "Gezi ve görüşmeler çerçevesinde Adıyaman'ın bir fotoğrafını çıkararak karşılaşılan sorunlara çözüm bulunması için yetkilileri harekete geçirmek gayesindeyiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2005 Perşembe 20:54:40
Güncelleme :17 Ağustos 2005 Çarşamba 01:13:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?