20
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHTA - ADIYAMAN

Amatör maçta savaş çıktı!

Adıyaman Amatör Küme'de, 3. Lig'e terfi karşılaşmasında taraftar ve sporcular birbirine girdi.

Altınşehir Mansur Yardımcı Stadı'nda oynanan Adıyaman Belediyespor-Kahta Belediyespor karşılaşmasında tekme ve taşlar havada uçuştu. Adıyaman Belediyespor'un 6-0 önde olduğu karşılaşmada Kahta Belediyesporlu iki futbolcunun kırmızı kart ile oyun dışında kalmasıyla birlikte saha karıştı.

Kırmızı kart gören Kahta Belediyesporlu futbolcunun, rakip futbolcuya sahada tekme atmasıyla başlayan kavga, saha dışına taştı. Kırmızı kart gören futbolcunun rakip taraftarlara küfür etmesi üzerine taraftarlar ve futbolcular birbirine girdi. Tel örgülerin üzerinden atlayan Kahta Belediyesporlu futbolcu ve yöneticiler, Adıyaman Belediyesporlu taraftarlarla tekme tokat birbirine girdi. Olaylar sırasında Kahta Belediyesporlu taraftarlar da rakip taraftarları taş yağmuruna tuttu.

Geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, tribün ve sahada kavga eden futbolcu ve taraftarları uzun uğraşlar sonucu sakinleştirdi. Olaylar sırasında Kahta Belediyesporlu 3 futbolcu, çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralı futbolculardan birisi, 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Öte yandan, çıkan olaylar nedeniyle karşılaşma, hakem tarafından tatil edilirken; polis ekipleri, iki takım taraftar ve futbolcularını saha ve tribünden ayrı ayrı çıkardı.

.
Yayın Tarihi : 29 Mart 2008 Cumartesi 18:46:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?