25
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHTA - ADIYAMAN

Anlamlı hediye

ENGELLİ GENCE BİLGİSAYAR HEDİYE EDİLDİ

Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü, ilçeye bağlı Ziyaret köyündeki bedensel engelli gence bilgisayar hediye etti.

İlkokul bittikten sonra kas erimesi sebebiyle okulu bırakan ve bugüne kadar evden dışarı çıkma imkanı olmayan Mehmet Bozan'ı ziyaret eden Kahta Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü, zamanını geçirmesi için bilgisayar hediye etti. Kaslarındaki erime nedeniyle iki bacağı tutmayan 30 yaşındaki Mehmet Bozan'a hediye edilen bilgisayar, sevinç yarattı.

Teknik Programlar Bölüm Başkan Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ferdi Doğan, geçtiğimiz yıl Büyükbağ İlköğretim Okulu'na bir laboratuar yardımında bulunduklarını belirterek, eğitime katkı sağladıklarını vurguladı.

Doğan, "Kahta Ziraat Odası Başkanı Fatih Zorlu Rüştü Turanlı'nın tavsiyesi üzerine Mehmet Bozan kardeşimizle irtibata geçtik. Yüksekokulumuz sekreteri Ahmet Çelik, Öğretim Görevlisi Özge Fırat ile birlikte kendisini ziyaret ettik. Kendisinin yaşadığı bu durumda görmek bizleri üzdü. İlkokulu bitirdikten sonra yakalandığı bu hastalık sebebiyle eğitimini tamamlayamayan Mehmet kardeşimize eğitim aracı olarak kullanmak üzere bir bilgisayar yardımında bulunduk. Onun mutlu olduğunu görmek bizleri mutlu etti" dedi.

Mehmet Bozan ise, kendisine yapılan bu yardımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2010 Perşembe 17:37:04
Güncelleme :7 Ocak 2010 Perşembe 23:57:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?