25
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHTA - ADIYAMAN

Başarılı öğrencilere madalya

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE MADALYA

Kahta Mevlana İlköğretim Okulu'nda bütün sınıflara uygulanan deneme sınavında başarılı olan öğrencilere madalya verildi.

Kahta Mevlana İlköğretim Okulu Rehberlik Servisi tarafından okuldaki tüm öğrencilere uygulanan deneme sınavında başarı elde eden öğrencilere, derslere katkılarını arttırmak ve başarı seviyelerini yükseltmek amacıyla madalya verildi. Okul bahçesinde düzenlenen törene, öğrenciler ve öğretmenleri katıldı. Böyle bir çalışma yapmaktaki amaçlarının öğrencileri ders çalışmaya teşvik etmek olduğunu söyleyen rehber öğretmen Nevzat Doğan, bu şekilde rekabet ortamı oluşturarak öğrencilerin motivasyonunu arttırdıklarını ifade etti. Deneme sınavında başarılı olan toplam dokuz öğrenciye madalya verdiklerini belirten Doğan, "Bu çalışmaların amacı öğrencilerin dikkatini okulda yapılan etkinliklere çekip, onların başarısını daha üst seviyelere çıkartmaktır. Biz öğrencilerimizi bu şekilde ödüllendirdikten sonra gördük ki diğer öğrenciler de ödül almak için daha fazla derslerine odaklandılar. Bu bizim yaptığımız uygulamanın yerini bulduğunun en önemli göstergesi oldu" dedi.

Öğrencilerin eğitimine katkı sunacak ve onların derslerine daha fazla ilgi göstermelerini sağlayacak farklı çalışmalara da başlayacaklarını ifade eden Doğan, öğrencileri derslerine odaklamanın çok önemli olduğunu kaydetti.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE MADALYA
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 18:42:04
Güncelleme :29 Nisan 2010 Perşembe 15:24:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?