19
Mayıs
2024
Pazar
KAHTA - ADIYAMAN

Başkan Toprak'tan muhtarlara ziyaret

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Kahta Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, sorun ve önerilerini dinledi.

Kahta Muhtarlar Derneği Başkanı Sait Çetinkaya ve muhtarları dernek binasında ziyaret eden Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, muhtarların sorunlarını dinleyerek belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dernek Başkanı Sait Çetinkaya, belediye hizmetlerinden genel olarak memnun olduklarını belirterek, kilitli parke taş döşenmeyen cadde ve sokakların kilitli parke taş yapılmasını istedi.

Toprak da, Karşıyaka Mahallesi'nde geçen sezon altyapı çalışmalarının tamamlandığını, geri kalan çok az sayıdaki cadde ve sokağın yaz sezonu bitimine kadar kilitli parke ve asfalt yapımıyla nasibini alacağını söyledi.

Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, ilçenin içme suyu sorununu gidermek için çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek, "Adıyaman -Malatya il sınırı Pütürge ilçesi Haydaran mevkisinde bulunan bölgedeki su kaynağında başlattığımız çalışma için kısa bir zaman içinde projemizi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu projenin hayata geçmesiyle birlikte su ihtiyacımızı fazlasıyla karşılamış olacağız. Böylelikle elektrik kesilse bile su kesintisi yaşanmayacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 10:18:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?