25
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHTA - ADIYAMAN

Belediye bayram ikramiyesi dağıttı

KAHTA BELEDİYESİ KADROLU İŞÇİLERİNE BAYRAM İKRAMİYESİ DAĞITTI

Adıyaman'ın Kahta Belediyesi Kurban Bayramı dolayısı ile 154 kadrolu işçisine bayram ikramiyesi dağıttı.

Kahta Belediyesi Çok Amaçlı Konferans salonunda kadrolu işçilerle bir toplantı yapan Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Kurban Bayramı öncesinde belediye bünyesinde çalışan 154 kadrolu işçiye bayram ikramiyesi dağıttı. İşçilere ikramiye dağıtan Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, bugüne kadar personelinin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yusuf Turanlı, "Kahta Belediyesi olarak hepimizin görevi ilçemize ve halkımıza karşı sorumluluğumuzu yerine getirerek halkımıza en güzel şekilde hizmet ederek, ilçemizi gıpta edilecek modern bir kent haline getirmektir. Bütün personelimin bunun bilinci ile hareket ederek özverili çalışmalarından ötürü hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bundan sonra da halkımıza hizmette sınır tanımayarak, aynı bilinç ve özveri ile hep beraber el ele vererek ilçemizi gıpta edilecek modern bir kent haline getirmek için

çalışmalarımıza devam edeceğiz. Göreve geldiğim günden bu yana bütün personelimizin bütün özlük haklarını verdik. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Bugün burada bu Kurban Bayramı öncesinde 154 kadrolu işçimize kişi başına 142,5 TL olmak üzere toplam 219 bin 460 TL Bayram ikramiyesi veriyoruz. Şimdiden hepinizin Mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, şahsınız ve aileniz için hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2010 Pazartesi 10:32:00
Güncelleme :15 Kasım 2010 Pazartesi 20:59:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?