31
Mayıs
2024
Cuma
KAHTA - ADIYAMAN

Belediyeden iftar yemeği

Kahta ilçesinde Kahta Belediyesi geleneksel iftar yemekleri düzenliyor.

Kahta Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak yapılan ve gelenek haline getirilen iftar yemeği Kavaklar Tekstil Tesisleri'nde verildi. Geleneksel iftar yemeğine Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Adıyaman geçmiş dönem Belediye Başkanı Abdulkadir Kırmızı, Kahta Belediyesi Belediye Başkan yardımcılarından Osman Çelebi, Mehmet Karaman, Nusret Tuncel ve Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Alkayış, Saadet Partisi Kahta İlçe Başkanı Mustafa Karaman, Belediye Meclis üyeleri, belediye personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan ayının vermiş olduğu anlamlar neticesinde iftar yemeğinde buluştuklarını belirten Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, 4 yıldır personelleri ile birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, "İnşallah daha nice iftar yemeklerinde hep birlikte oluruz. Burada önemli olan hoşgörü ile birbirimize yardımcı olmaktır. Önemli olan hizmette birlik ve beraberliktir. Şahıslar hiç önemli değildir. Kahta'ya bir şeyler yapabiliyorsak, Allah katında hayırlı işlere vesile oluyorsak, hepimiz için kalıcı olan budur. Daha nice iftarlara eş, dost ve ailenizle beraber ulaşmanızı diliyorum. Bu birlikteliğimizin bozulmamasını temenni ediyorum ve çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 16:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdulkadir şentabakoglu IP: 85.106.231.xxx Tarih : 21.09.2008 13:52:15

bu yemekleri kahtanın belli ailelerine vermektense iftar çadırı kurup fakir fukaraya yoksula vermek daha iyi degilmi reklam kokuyor bu hareketler