19
Mayıs
2024
Pazar
KAHTA - ADIYAMAN

Belediyeye yeni itfaiye aracı

KAHTA BELEDİYESİ'NE ARAÇ TAKVİYESİ YAPILDI

Kahta Belediyesi, halka daha kaliteli ve daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla araç filosuna 1 adet itfaiye daha aracı ekledi.

Kahta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne 5 ton su kapasiteli, 18 metre uzunluğunda hidrolik merdiven özelliğine sahip 1 adet itfaiye aracı alındı. Son teknolojik donanımlara sahip itfaiye aracının her türlü yangına karşı anında müdahale edebilecek özellikte olduğu açıklandı.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, yeni alınan itfaiye aracını inceleyerek araçla ilgili teknik bilgiler verdi. Başkan Turanlı yaptığı açıklamada; "Bildiğiniz gibi ilçemizde gün geçtikçe yeni gelişmeler yaşanıyor. Yaptığımız hizmetlerle ilçemizin çehresi değişiyor. Bu gelişmelere paralel olarak, daha modern ve çok katlı binaların sayısı gün geçtikçe artıyor. Bizlerde kurum olarak bunları düşünerek gerek itfaiye ve gerekse diğer makine ikmal olarak araç parkurumuzu genişletiyoruz ve

yeniliyoruz. Yeni son model itfaiye aracımız geldi. Tamamıyla günün teknik şartlarına uygun şekilde, her şey elektronik sistemle ve teknik cihazlarla çalışabilecek. En az 6'ıncı kata kadar hitap edebilecek şekilde hazırlandı ve artık Kahtalıların hizmetindedir. Hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah hiçbir zaman Allah o günleri göstermez ama acil durumlarda ve yangın durumlarında biz kurum olarak buna hazırız. Personelimizde bu konuda eğitime tabi tutuluyor" dedi.

KAHTA BELEDİYESİ'NE ARAÇ TAKVİYESİ YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2011 Salı 16:13:03
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 01:12:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?