23
Mayıs
2024
Perşembe
KAHTA - ADIYAMAN

Esnafın kongresi

Adıyaman’ın Kahta İlçesi’nde, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi’nin yıllık olağan toplantısı yapıldı.
Toplantıya, Malatya Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Odası Bölge Başkanı İsmet Bayram’ın yanı sıra Adıyaman Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk, Gölbaşı Esnaf Kredi Kefalet Odası Başkanı Fevzi Doğan, Besni Kooperatif Başkanı Eşref Göksel, Kahta Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Aydın çok sayıda odaya kayıtlı üyeler katıldı.

Malatya Esnaf Kredi Kefalet Odası Bölge Başkanı İsmet Bayram, 1960 yılında kurulan ve şu anda 440 aktif üyesiyle hizmet veren Kahta Esnaf Kredi ve Kefalet Odası’nın üyelerine 15 milyara kadar yıllık yüzde 18 faizle kredi imkanı sağlayabileceklerinin müjdesini verdi. Bayram, daha önceki yıllarda yüksek faizle kredi verildiğini bu sorunun üstesinden gelebilmek için gerekli girişimlerde bulunduklarını ifade etti.

Kredi almak isteyen esnafların gerekli evraklarını tamamladıktan sonra bütçelerini sarsmayacak şekilde kredi alabileceklerini belirten Malatya Bölge Başkanı İsmet Bayram, "Kahta Esnaf Kredi Kefalet Odası’nın üyelerine alacakları kredileri iyi değerlendirmelidir. Esnaf krediyi aldıktan sonra nerede nasıl kullanacağını çok iyi bilmeli "dedi.

İsmet Bayram, Kahta Esnaf Kredi Kefalet Odası Başkanı Şevket Aslan’ın göreve geldiği günden buyana yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı yılın en başarılı Esnaf ve Kredi Kefalet Odası başkanı seçti. Tüm üyeleri ile sıcak ilişkiler içinde çalıştığını belirten Bayram, Şevket Aslan’ı yaptığı çalışmalardan dolayı plaketle ödüllendirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2005 Cumartesi 20:04:02
Güncelleme :15 Mart 2005 Salı 12:41:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?