19
Mayıs
2024
Pazar
KAHTA - ADIYAMAN

Horik Mahallesi'nde huzur toplantısı

TDP'NİN HUZUR TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Adıyaman'ın Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından başlatılan huzur toplantıları devam ediyor.

Kahta İlçe Emniyet Müdürü Bülent Erkan'ın katılımıyla Horik Mahallesi'nde yapılan huzur toplantısına çevre mahallelerde yaşayan vatandaşlar katıldı.

Bir kahvehanede gerçekleştirilen toplantıda her toplantıda olduğu gibi polis ve halk ilişkileri, aile içi şiddet, 155 numaralı telefonlara yapılacak ihbarlar ve yeşil kartlardaki problemler konuşuldu.

Aile içi şiddet ve çocuklara yapılan muameleler konusunda vatandaşları sık sık uyaran Erkan, bu konunun Kahta'nın geleceği için çok önemli olduğunu vurguladı. Yeşil Kart durum araştırmasındaki şikayetler için de bir açıklama yapan Erkan, "Daha önceki toplantılarda da açıkladığım gibi araştırma yapan memur arkadaşımız o mahallede araştırma yaparken kimin iyi kimin kötü olduğunu bilemez. Ya da sorduğu kişinin Yeşil Kart başvurusunda bulunan kişiyi sevip sevmediğini de bilemez. Eğer gerçekten adam fakirse bile böyle bir durumda mahalledeki bazı kişiler yanlış bilgi verip onun zengin olduğunu söyleyebiliyor. Ya da tam tersine zengin ise onu sevenler onun fakir olduğunu söyleyebiliyor. Şüpheli görülen araştırmaları gerekirse defalarca yeniden tekrarlıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 14:01:04
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 23:19:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?