30
Mayıs
2024
Perşembe
KAHTA - ADIYAMAN

İlköğretim öğrencisi intihar etti

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, ilköğretim 7'nci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Muhammet Bereket, evde yalnız bulunduğu sırada çamaşır ipi ile kendisini tavana astı

Karşıyaka Mahallesi’nde dün akşam meydana gelen olayda, Kubilay İlköğretim Okulu öğrencisi Muhammet Bereket, ailesinin yakınlarını ziyarete gitmesinin ardından evde yalnız kaldı.

Gece eve dönen yakınları, çaldıkları kapının açılmaması ve anahtarlarının bulunmaması üzerine kapıyı kırarak içeri girdi. Eve girenler, oturma odasında Bereket’in tavana asılı cesediyle karşılaştı. Gördükleri manzara karşısında şoke olan yakınları gözyaşına boğulurken, komşuları da durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Bereket’in çamaşır ipi ile kendisini tavana astığını belirledi ve yapılan çalışmanın ardından ilköğretim öğrencisinin cesedi Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastane morguna kaldırılan ceset, daha sonra savcılık talimatı ile Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Ölümü ile yakınlarını yasa boğan Bereket’in derslerinin iyi olduğu ve herhangi bir sorunu bulunmadığı ileri sürülürken, polis intihara ilişkin soruşturmasını sürdürüyor.

...
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2011 Çarşamba 18:01:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?