18
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHTA - ADIYAMAN

Jandarmadan laptoplu seminer

Kahta İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri, ilçe merkezi ve köylerdeki ilköğretim okullarındaki öğrencilere yönelik trafik seminerleri veriyor.

Kahta İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığı tarafından ilçe ve köylerde verilen seminerlerde, kazaları en aza indirmek maksadıyla ilköğretim çağındaki öğrencilere trafik kuralları diz üstü bilgisayarla anlatılıyor.

Her ay düzenli olarak köy ilköğretim okullarında verilen trafik eğitimine, öğrencilerin dışında köyde yaşayan vatandaşlar da büyük ilgi gösteriyor. Laptop bilgisayar yardımıyla düzenlenen eğitim çalışmalarına katılan vatandaşlar, slaytla gösterilen trafik kurallarını büyük bir dikkatle izledi. Öğrenci ve velilere yönelik yapılan trafik eğitimleri, yıl boyunca bir çok ilçedeki köy ve mezra okullarında verilecek.

Jandarmanın köylerde verdiği trafik seminerine köyden şehre yolculuk yapan araç şoförlerine yönelik genel bilgiler de veriliyor. Öncelikle sürücülerin sosyal ve kültürel anlamda daha fazla bilgi sahibi olmaları hedefleniyor.

Ahmet Doğan /Kenthaber/Kahta
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 13:51:32
Güncelleme :17 Mayıs 2005 Salı 13:54:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?