18
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHTA - ADIYAMAN

Kahta: Başkan icraatlarını açık havada anlattı

Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, 28 Mart seçimlerinde başladığı görevinde şimdiye kadar neler yaptığını çay bahçesinde düzenlediği toplantıda anlattı.
Belediye Çay Bahçesi'nde düzenlenen toplantıya, 18 mahalle muhtarı ve AK Parti İlçe Başkanı Sadık Turanlı, CHP İlçe Başkanı Mustafa Aslan, DSP İlçe Başkanı İbrahim Çoban, SHP İlçe Başkanı Suphi Köroğlu, LDP İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, SP İlçe Teşkilat Başkanı Ali Zengin, MHP İlçe Başkanı Abdullah Seçilmiş katıldı. Açık havada yapılan toplantı Kahta'nın tek yerel radyosu olan Kahta FM'den canlı olarak yayınlandı. Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, göreve geldiği üç ay içerisinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken; toplantıya katılan muhtar ve siyasi partilerin temsilcileri ilçenin sorunlarını açık havada masaya yatırarak çözüm yollarını tartıştılar. Ayrıca Kahta FM' aracılığıyla vatandaşlar Abdurrahman Toprak'a canlı yayında telefonla soru sordular.
Toprak, partili gözetmeksizin tüm siyasi parti başkanları ve mahalle muhtarları ile beraber ayda bir halka basın aracılığıyla sesleneceğini ve attıkları her adımdan vatandaşı haberdar edeceklerini söyledi. Göreve gelir gelmez ilçenin su ve temizlik sorununu ortadan kaldırdıklarını belirten Toprak, altyapısı tamamlanmayan tüm cadde ve sokakların problemlerini çözmeden asfaltlama yapmayacaklarını belirtti. Toprak, şehrin daha temiz olması için temizlik işlerinde çalışan işçilere işlerine motive etmek için maaşlarına 60 milyon ek ücret verdiklerini de ifade etti. Üç saat süren toplantı ardından Başkan Abdurrahman Toprak, parti temsilcileri ve muhtarlar belediye bünyesinde hizmet veren mezbaha ve halk ekmek fırınını gezerek bilgi aldılar.
iha-adıyaman
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2004 Salı 14:21:10
Güncelleme :13 Temmuz 2004 Salı 14:26:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?