20
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHTA - ADIYAMAN

Kaymakam uygulamaya katıldı

Adıyaman'ın Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan bayram tedbirleri kapsamındaki asayiş ve trafik uygulamasına, Kahta Kaymakamı Coşkun Açık da katılarak çalışmaları yakından takip etti. 

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Bürosu ekipleri ile Asayiş Şubesi ekiplerinin Kurban Bayramı öncesinde gece yarılarına kadar devam eden asayiş ve trafik uygulama çalışmalarını yakından takip eden Kaymakam Coşkun Açık ve Emniyet Müdürü Yusuf Saygılı, kontrolleri izledi. Emniyet teşkilatının halkın huzur ve güvenini sağlamadaki rolünün büyük olduğunu dile getiren Kaymakam Coşkun Açık, "Halkın huzurunu ve güvenliği için çaba sarf eden polis ekiplerinin hepsini tebrik ediyorum" dedi. 

İlçe merkezinde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu noktaları kapatan trafik ekipleri araçların ruhsatını kontrol ederken, asayiş ekipleri ise umuma açık yerlerde kimlik sorgulaması yaptı. 

Vatandaşların rahat bayram alışverişi ve bayram geçirmelerini hedefleyen Emniyet Müdürlüğü yetkilileri denetimlerin bayram boyunca da süreceğini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2008 Pazar 15:39:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?