18
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHTA - ADIYAMAN

Kent konseyinden destek ziyaretleri

Kahta Kent Konseyi, Belediye Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, gündeme aldıkları sorunlara çözüm getirilmesi için destek istedi.

Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Zengin başkanlığında ilk ziyaretlerini Emniyet Müdürlüğü’ne yapan Kahta Kent Konseyi heyeti, problemleri anlattı. Kahta İlçe Emniyet Müdürü Osman Metli ile makamında görüşen Kent Konseyi heyeti, uyuşturucu madde bağımlısı çocukların durumunu ele aldı. Madde bağımlısı çocuk sayısının 9’a yükseldiğini ifade eden konsey üyeleri, bu çocukların topluma kazandırılması için tedbir alınmasını istedi.

Kent Konseyi üyelerinin problemlerini dinleyen Emniyet Müdürü Osman Metli, polis teşkilatı olarak sorunları ele alacaklarını söyledi.

İkinci ziyaretlerini Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan’a yapan Kent Konseyi üyeleri, madde bağımlısı çocukların okula kazandırılmalarını istedi. Konsey üyelerine destek vereceklerini kaydeden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, yasalar doğrultusunda bu soruna çözüm bulmanın zor olmadığını belirtti.

Son ziyaretlerini Belediye Başkanlığı’na yapan Kent Konseyi üyeleri, Başkan Abdurrahman Toprak ile görüştü. Konsey üyeleri, her gün çoğalan ve etrafa tehlike saçan sokak köpeklerine çözüm getirmesi için Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’tan yardım istedi. Başkan Toprak, sokak köpeklerini ıslah edilmesi için uzun zamandır belediye olarak çözüm yolu aradıklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2005 Perşembe 12:35:44
Güncelleme :21 Nisan 2005 Perşembe 12:38:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?