25
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHTA - ADIYAMAN

Kitap okudular eşofmanı kaptılar

EN İYİ KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Adıyaman'ın Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Şeyhbaba İlköğretim Okulu'nda düzenlenen 'En iyi Okuyan Öğrenci' yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Yarışmaya Şeyhbaba İlköğretim Okulu'nun bütün öğrencileri katıldı.

Yarışmada en çok kitap okuyan 12 kız ve 12 erkek öğrenciye ödül olarak eşofman takımı verildi. Öğrencilere ödüllerini Kahta ilçe Emniyet Müdürü Bülent Erkan verdi. Erkan, bu alanda gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencileri kutlarken, okumanın önemine değindi. Erkan, ödül töreni sonrası şöyle konuştu:

"Eğitimciler her alanda kendini kanıtlayacak çalışmalar içinde olmalıdırlar. Şeyhbaba İlköğretim Okulu'nda uzun zamandır sürdürülen kitap okuma alışkanlığının yerleştirilmesi çabasının meyvelerini verdiğini görmek bizim gibi eğitime destek veren Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü oldukça memnun etmiştir. Şeyhbaba İlköğretim Okulu'nun bulunduğu bölge nedeniyle bir kenar mahalle okulu olması bizim buraya daha fazla ilgi göstermemize neden olmuştur. Çünkü bu tür yerlerde bulunan okullarda okuyan öğrenciler kitap edinme konusunda merkezi yerlerde bulunan öğrencilerden daha dezavantajlıdırlar. Biz de bunun farkında olduğumuz için okullar açıldığında buraya bir kütüphane kurduk ve öğrencilerin bu kütüphaneden olabildiğince faydalanabilmesi için elimizden geleni yaptık. Şimdi görüyorum ki Şeyhbaba İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrenciler bizim bu çabamızı boşa çıkartmamışlar. Hepinizin huzurunda başta okul yöneticileri ve öğrenciler olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 13:28:00
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 23:01:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?