25
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHTA - ADIYAMAN

Kur'an-ı Kerim ziyafeti

KAHTA'DA KUR'AN-I KERİM ZİYAFETİ

Adıyaman İl Müftülüğü ve Kahta İlçe Müftülüğü tarafından Kahta'da Kur'an-ı Kerim ziyafeti programı düzenlendi.

Kahta Belediyesi İbni Mirza parkının bahçesinde gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim ziyafeti programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. Kahta ilçe Müftüsü Burhan Barut'un katıldığı programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı programda konuşan Kahta Müftüsü Burhan Barut, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2010 yılı Kur'an-ı Kerim yılı olarak ilan ettiğini belirterek, "Hem içinde bulunduğumuz üç aylar, hem de 2010 yılının Kur'an-ı Kerim yılı ilan edilmesi nedeniyle böyle güzel bir program hazırladık. Bu program için il dışından gelen değerli hocalarımıza teşekkür derken Kur'an-ı Kerim ziyafetinin burada bulunan tüm kardeşlerimize, şehrimize, ülkemize, milletimize, İslam Alemine ve bütün insanlığa hayır ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

Kahta İlçe Müftüsü Burhan Barut'un konuşmasından sonra mikrofonu alan İstanbul Şişli Teşvikiye Camii İmamı Hatibi İsmail Pehlivan, Beşiktaş Rafiağa Camii İmam Hatibi Ömer Durgun, Fatih Süleymaniye Camii Müezzini Mehmet Duman ve Kocaeli Darıca Bayramoğlu Kur'an Kursu Öğretmeni Süleyman Başkan geceye katılanlara unutulmaz bir gece yaşattılar.

KAHTA'DA KUR'AN-I KERİM ZİYAFETİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 15:34:04
Güncelleme :7 Ağustos 2010 Cumartesi 18:02:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?