2
Haziran
2024
Pazar
KAHTA - ADIYAMAN

Mahkeme kararıyla döndü

KAHTA RAM MÜDÜRÜ YILDIRIM MAHKEME KARARIYLA GÖREVİNE DÖNDÜ

Kahta Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Mahmut Yıldırım mahkeme kararıyla görevine geri döndü.

Haziran ayında RAM Müdürlüğü'nden alınarak Kahta Lisesi'ne gönderilen Mahmut Yıldırım, atamaya ilişkin açtığı davayı kazanarak RAM Müdürlüğü görevine geri döndü. Şanlıurfa Bölge İdare Mahkemesi'ne yaptığı itiraz sonucunda davayı kazanan Mahmut Yıldırım, karara sevindi.

Mahmut Yıldırım "Yaklaşık iki ay süren dava sonunda eski görevime dönmem yönünde karar çıktı. Benim mahkeme sürecimde yerime bakan arkadaş da burada çalışıyor. Bu görev değişikliğini mahkemeye vermemin nedeni, benim gerekçesiz olarak görev yerimin değiştirilmesidir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2009 Perşembe 16:35:02
Güncelleme :6 Kasım 2009 Cuma 21:17:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bir öğretmen IP: 85.108.13.xxx Tarih : 8.11.2009 21:28:44

Buradan söyleyeceklerim bazılarını incitebilir ama tamamen gerçeklerden oluşur. Tam 5 yıl boyunca Kahtanın bir köyünde büyük bir okulda görev yaptım.Onca özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencimiz olmasın akarşın ilçe Ramdan zerre kadar destek almadık.Bir gün olsun isnan uğramamız mı,bu çocuklar ile ilgili bir görüşme yapmaz mı? Ama bu arkadaşlara sorarsan onlardan daha iyi çalışan yok.Ben bu görevin nasıl yapıldığını ne yazık ki batıya gelince öğrendim.Daha 2 ay olmadı ilçeden iki kere bize destek için geldiler,çocuklaral görüştüler,ailelerle mesai harcadılar.Yazık şu güzle memleketimd ekoltukları ağalar misali işgal edenlere.Ne diyelim memleketin kaderi işte.