16
Mayıs
2024
Perşembe
KAHTA - ADIYAMAN

ÖSS öncesi moral gecesi

Kahta ilçesinde Öğrenci Seçme Sınavına (ÖSS) girecek öğrencilere, moral gecesi düzenlendi.


Atatürk Baraj Göleti sahil kenarındaki bulunan dinlenme tesislerinde düzenlenen moral gecesine katılan gençler, sınav stresi attılar. 250 ÖSS adayının katıldığı yemekli eğlence gecesinde öğrenciler, müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Kahta Belediyesi halk oyunları ekiplerinin folklor gösterilerinin ardından sahne alan mahalli sanatçılar Dellal Metin ve Halil Tanyıldız, öğrencileri coştururken, ÖSS adayları türkülere eşlik ederek halay çekti. Gecede havai fişek gösterileri gökyüzünü aydınlattı.


Belediye Başkanı Toprak gecede yaptığı konuşmada, sınav öncesi öğrencilerin moral ve motivasyonunun yüksek olması gerektiğinin altını çizerek, "Sınava girecek öğrencilerin sınavı kazanacağını ve mezun olup memleketlerine geri dönerek burada hemşehrilerine hizmet etmelerini istiyorum. Sınavda başarılı olmak için moral ve motivasyonun yüksek olması çok önemlidir. Bu yıl 3.'sünü düzenlediğimiz moral gecesinde ÖSS adayları gönüllerince eğlensin ve stres atsın istedik" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2007 Cuma 12:03:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet emin akman IP: 88.254.90.xxx Tarih : 30.06.2007 16:43:34
GERÇEKTEN MUHTEŞEM BİR GECEYDİ.ÖSS ÖNCESİ ÇOK İYİ MORAL OLDU BİZLERE.BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ABDURRAHMAN TOPRAK'A VE DİĞER TÜM EMEĞİ GEÇENLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.SENEYE DE OLURSA DİĞER ARKADAŞLAR İÇİN DE ÇOK İYİ OLUR.ÖZELLİKLE SUNUCU İDRİS TOPRAK BİZE CİDDİ BİR MORAL VERDİ,KENDİSİNE DE TEŞEKKÜRLER.KAHTA'MIZDA BU TÜR ETKİNLİKLERİN SÜRMESİ DİLEĞİYLE...HERKESE SELAMLAR