22
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHTA - ADIYAMAN

Polis lokalinde iftar yemeği

Kahta ilçesi Emniyet Müdürü Yusuf Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'ın onuruna iftar yemeği verdi.


Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Lokalinde düzenlenen iftar yemeğine Adıyaman İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Emniyet Müdür Yardımcısı İzettin Emre, Kahta İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Saygılı, İl Emniyet Şube Müdürü Ahmet İşler, Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Başkomiser Ö. Faruk Boran, Polis Merkezi Amiri Başkomiser Mehmet Büyükavucu, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Emin Saykal ile göreve yeni başlayan çok sayıda Polis memuru ve aileleri katıldı.


Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, "İftar yemeği nedeniyle göreve yeni başlayan teşkilat mensuplarıyla birbirimizi tanıma fırsatı bulduk, bu nedenle İlçe Emniyet Müdürümüze ve tüm personeline teşekkür ediyorum" dedi.


Gece gündüz özveriyle çalışan emniyet mensuplarıyla zaman zaman bu tür sosyal aktivitelerde bulunduklarını dile getiren Kahta İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Saygılı, "İlçemizde son zamanlarda yapmış olduğumuz asayiş uygulamaları sonucunda suç gerçekleşmeden, suç unsuru oluşturacak konular üzerinde köklü çalışmalar yapıyoruz. Böylelikle suç işlenmeden suçu engellemiş oluyoruz. Yaptığımız çalışmalar sonucu, İlçemizde suç oranlarında büyük bir düşüş gerçekleşmiştir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2007 Pazartesi 13:50:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?