19
Mayıs
2024
Pazar
KAHTA - ADIYAMAN

Polisten 250 aileye yardım

KAHTA POLİSİNDEN 250 AİLEYE YARDIM

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından Kahta'da maddi durumu iyi olmayan 250 aileye çeşitli yardımlar yapıldı.

Kahta Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği aralarında birçok öğrencinin de bulunduğu 250'den fazla kişiye gıda, elbise ve beyaz eşya gibi yardımlarda bulundu. Kahta'nın çeşitli mahallelerinde oturan ve maddi durumu iyi olmayanlara ihtiyaçları dahilinde çeşitli yardımlar yapıldı. Yapılan yardımlar arasında buzdolabı, gıda, elbise gibi eşyalar bulunuyor. Hacıbey İlköğretim okulunda okuyan 40 öğrenciye takım elbise yardımı, 200 aileye et ve temel gıda malzemeleri yardımı, okul çağında olan ve giyecek

elbise sıkıntısı bulunan 18 yaşından küçük 39 kişiye giyecek yardımı yapıldı. Ayrıca, evinde beyaz eşyası bulunmayan bazı ailelere de beyaz eşya yardımı yapıldı. Birkaç gün içinde yapılan bu yardımların hayırsever bazı vatandaşlar ve emniyet müdürlüğünde çalışan polisler tarafından karşılandığı açıklandı.

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli polis memurları imkanlar dahilinde maddi durumları kötü olan ailelere her türlü yardımı yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

KAHTA POLİSİNDEN 250 AİLEYE YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2011 Salı 16:08:04
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 01:16:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?