20
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHTA - ADIYAMAN

Servis şoförleri sorunsuz başladı

Kahta Esnaf Odası (KESOB) Başkanı Mehmet Özkan, 2008-2009 eğitim öğretim döneminin öğrenci servisi işletmecileri açısından sorunsuz bir şekilde başladığını söyledi.

Kahta'da faaliyet gösteren bir çok okul servisinin büyük özveri ile öğrencileri kapılarından alarak okullarına zamanında ve sorunsuz olarak taşımaya başladığını belirten KESOB Başkanı Mehmet Özkan, akşam okul çıkışı da öğrenci servislerinin yine aynı özveri ile öğrencileri evlerine taşıdığını belirtti.

Öğrenci servislerinin trafik kazalarına karışmamasının kendileri ve servis sürücüleri açısından sevindirici olduğunu dile getiren Başkan Mehmet Özkan, "Dileğimiz sorunsuz bir şekilde başladığımız yeni eğitim öğretim dönemi yine sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde sona erer. Yaz tatili dönemi boyunca esnafımız kendini yeniledi. Kimi esnaf yeni döneme daha kaliteli hizmet vermek adına yeni araç alarak başladı. Kimi esnafımız ise araçlarına gerekli bakımları yaptırmış vaziyette iş başı yapmıştır. Bütün bunlarla birlikte Trafik ekipleri ile Belediye zabıtasının servis araçlarının genel takipçisi olması sevinç verici bir durumdur" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 12:50:21
Güncelleme :9 Eylül 2008 Salı 12:51:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?