19
Mayıs
2024
Pazar
KAHTA - ADIYAMAN

SHP Kahta Adayı Bardakçı'ya eşinden destek

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde Sosyal Demokrat Partisi (SHP) Kahta Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Bardakçı, eşi ile birlikte ilçe esnafı, sivil toplum örgütleri ve kamu kurumlarını dolaşarak oy istedi.
Demokratik Güç Birliği'nin SHP'den aday gösterdiği Dr. Halil Bardakçı, bazı tabuları yıkmak için kolları sıvadığını belirtti. Kahta da bayanların siyasette yer almadığına dikkat çeken Dr. Bardakçı, "Kadınlarımız, analarımız, bacılarımız mutlaka siyasetteki yerlerini almalıdır. Onları dışlamak çok büyük bir eksikliktir. Biz bir ilki gerçekleştirdik. Seçim propagandasını eşimle birlikte yürütme kararı aldık. Böylece gittiğimiz yerlerde bayan seçmenlerle de görüşüp sorunlarını dinleyebiliyoruz" dedi.
Eşiyle birlikte seçim çalışmalarına katılmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Halil Bardakçı'nın eşi Ümran Bardakçı ise şunları söyledi:
"Yıllarca ihmal edilmiş ilçemize hizmet etmek için eşimin görüşüne katılarak yanında yer aldım. Bundan sonra eşimle birlikte ilçemize hizmet etmek için ortak karar aldık. Bunca aday arasında tek bayan adayın olmayışı üzücüdür."
ADIYAMAN - IHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2004 Çarşamba 02:56:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?