22
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHTA - ADIYAMAN

Veliler bilgilendiriliyor

Kahta Yahya Kemal İlköğretim Okulu’nda öğrenci velilerini bilgilendirme çalışmaları yapılıyor. Her hafta cuma günü mesai sonrası yapılan toplantılarda, öğrenci velilerine eğitim veriliyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü A. Remzi Akgül, ile çok sayıda öğrenci velisinin katıldığı toplantı, Yahya Kemal İlköğretim Okulu 8-A sınıfında yapıldı.

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, düzenledikleri eğitim seminerleriyle velileri çok amaçlı bir anlayışla bilinçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Her hafta burada rehber öğretmenler tarafından verdiğimiz eğitim sayesinde, velilerin çocuklarını daha bilinçli eğiteceğini, evlatlarının okul dışında derslerine çalışmaları için kendilerine yardımcı olabildiklerini görebiliyoruz" dedi.

Her hafta cuma günleri yaptıkları toplantılara doktorların ve sosyal hizmet uzmanlarının da katılımını sağlayacaklarını kaydeden Doğan, "Anne Baba Okulu’ adını verdiğimiz eğitimlerde velilere çocukların nasıl yetiştirilmesi konusunda bilgi veriyoruz. Bu toplantıları sosyal ve kültürel açılardan geliştirmeyi hedefliyoruz’’ diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2005 Cumartesi 14:54:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?