19
Mayıs
2024
Pazar
SİNCİK - ADIYAMAN

"Söz sırası Milli Görüş'ün"

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde Saadet Partisi (SP), Ağustos ayı ilçe divan toplantısını İl Başkanı Av. Mustafa Alkayış başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantıya, Sincik İlçe Başkanı İbrahim Yolcu, Eski Sincik Belediye Başkanı Mehmet Buz, SP Kahta Belediye Meclis Üyesi Ali Zengin ve partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Sincik İlçe Başkanı İbrahim Yolcu yaptı.

Toplantıların her ay düzenli bir şekilde yapıldığını belirten Yolcu, "İlçe Başkanlığı olarak, haftalık ve aylık çalışmalarımızı düzenli bir şekilde yapıyoruz. Mevsim şartları nasıl olursa olsun partimiz çalışmalarına devam etmektedir. Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un beyanlarını ve siyaset tarzını Sincikliler takdir etmektedirler. Sincikliler, Numan Kurtulmuş başbakan olmadan sorunlarının da çözülemeyeceğine inanmaktadırlar. Bu nedenle tüm gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

İl Başkanı Av. Mustafa Alkayış ise, "Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Sincik ilçemizde de aylık divan toplantımızı gerçekleştirdik. Bu toplantı vesilesi ile parti mensubu arkadaşlarımızla bir arada olmaktan sonra derece mutluyum. Ramazan ayı içerisinde yaptığımız bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Saadet Partisi olarak zor ve sıkıntılı günleri geride bıraktık. Söz sırası Milli Görüş'ündür. Saadet Partisi olmadan ülkede merhametli bir idareden söz edilemeyeceği anlaşılmaktadır.

Hedeflerimizi çok yüksek koyuyoruz. Hedefimiz, Saadet Partimizi iktidar, Genel Başkanımız Prof.Dr.Numan Kurtulmuş'u başbakan yapmaktır. Partililer olarak buna hazırız. Halkımız da genel başkanımızı beğeniyor ve başbakan olarak görmek istiyor. Güven veren, doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen genel başkanımız siyaseti gerilim ortamından normal ortama koymayı başarmıştır. Söz sırası da, eylem sırası da milletindir. Tersten esen rüzgarlar dinmiştir" diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 17:08:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?