19
Mayıs
2024
Pazar
SİNCİK - ADIYAMAN

Klibi memleketinde çekiyor

'Sarışın Bomba' isimli albümüyle müzik dünyasına adım atan Adıyamanlı Türk Halk Müziği sanatçısı Azer Aktaş'ın 'Bekliyorum' adlı 3. albümü müzik marketlerde yerini aldı.

3. albümünün 'Holluk Çekin' isimli parçasına klip çekmek için Adıyaman'a gelen Türk Halk Müziği sanatçısı Azer Aktaş, yeni çıkan albümü hakkında bilgiler verdi. Yeni albümünde 10 esere yer verdiğini söyleyen Azer Aktaş, albümdeki 5. klipini Adıyaman'da Kürtçe seslendirilen 'Holluk Çekin' adlı şarkıya çekecek. Albüm tanıtım çalışmalarına ağırlık verdiğini ifade eden Aktaş, Adıyaman'ın tarihi ve turistik güzelliklerini de klipe yansıtmayı amaçladığını belirterek, klip çekimlerinin Nemrut Dağı ve Cendere  köprüsü gibi tarihi ve turistlik yerlerde yapılacağını duyurdu.

Memleketinde klip çekecek olmanın heyecanı içerisinde olduğunu dile getiren Aktaş; "Adıyaman Sincik doğumluyum. Sanat yaşamıma İstanbul'da devam ediyorum. Benim üç tane albümüm vardı. 'Bekliyorum' albümüyle de 3. albümümü çıkardım. 'Bekliyorum' albümünde dört eserimize klip çektim. Şu an albümümün on numaralı Kürtçe parçamıza klip çekeceğim. Nemrut Dağında, Eski Kahta kalesinde, Sincik'te, Adıyaman'ımızın değişik yerlerinde tarihi eserleri bir araya getirip güzel bir klip çekeceğiz. Klibimde memleketimin  güzelliklerine yer verebilmek beni mutlu eder. Çünkü memleketimin her karesi tarih her karesi bir başka güzel. Bunun yanı sıra albüm ve klip çalışmalarında bana destek veren başta sponsorlarım olmak üzere herkese teşekkür ederim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2010 Pazar 20:11:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?