20
Mayıs
2024
Pazertesi
TUT - ADIYAMAN

AKP'den Göksu Edaş'a ziyaret

AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti İl Başkanı Lütfullah Ayhan ve beraberindeki parti üyeleri Göksu EDAŞ'ı ziyaret etti.

Göksu Edaş İl Müdürlüğünü ziyaret eden AK Parti yönetimi ve parti üyeleri Adıyaman'daki enerji yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Göksu EDAŞ Müdür Vekili Ömer Uslu'dan çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'ın enerji yatırımlarında ve kayıp kaçak oranında bölgedeki bir çok ilden daha iyi olduğunu, kent merkezi ve ilçelerdeki yatırımların gelecek yıllarda Adıyaman'ı sorunsuz ve kesintisiz enerjiye kavuşturacağını söyledi.

Çalışmaların devam edebilmesi için ödeneklere ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Göksu Edaş Müdür Vekili Ömer Uslu, "Çalışmalarımız ödenekler dahilinde devam etmektedir. 2008 yılındaki işlerin bitirilmesi için ek ödenek talebimizi genel müdürlüğe bildirdik. Bu konuda vekilimizin gerekli desteği vereceklerine inanıyorum. 2009 yılında istenilen ödeneklerin gelmesi dahilinde Adıyaman Merkez, Gerger, Sincik, Tut ve Kahta ilçelerindeki çalışmaların tamamlanacağını belirtmek istiyorum" dedi.

Elektrik abonesi olmayan eski binaların yeni abone alabileceğine de değinen Uslu, "Adıyaman Belediyesi ile ortaklaşa yaptığımız çalışmalar sonrasında 2004 yılından önce yapılmış ve abonesi olmayan binalara yeni abone vermeye başladık. Bunun için vatandaşlarımız oturdukları eve ait su faturası ve gerekli evraklarla gelmeleri halinde yeni abone çıkarmak için işlem yaptırabilecek. Yeni yapılan binalar ise Adıyaman Belediyesinden aldıkları yapı kullanma izni ve inşaat ruhsatları varsa elektrik abonelerini hiçbir sorun yaşamadan çıkarabilecektir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 10:02:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?