29
Mayıs
2024
Çarşamba
TUT - ADIYAMAN

Astsubayı av tüfeği ile yaraladı

AKLİ DENGESİ BOZUK ŞAHIS ASTSUBAYI VURDU

Adıyaman'ın Tut ilçesine bağlı Muş mezrasında akli dengesi bozuk şahıs av tüfeği ile astsubayı yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, akli dengesi bozuk olan Abuzer D. isimli şahıs evdeki av tüfeğini alarak rastgele ateş açtı. Şahsın bir gün önce oğlu Mehmet D'ye ateş ettiği, şans eseri Mehmet D'nin yara almadığı öğrenildi.

Akli dengesi bozuk şahıs av tüfeğini tüm çabalara rağmen bırakmayarak evden çıkmadı. Bunun üzerine bir gün sonra olay yerine giden jandarma ekipleri şahsı ikna etmeye çalıştı. Fakat tüm çabalara rağmen ikna edilemeyen şahsı çıkarmak için Astsubay Murat Koyuncu, evin içine girmeye çalıştı.

Akli dengesi bozuk şahıs av tüfeği ile rast gele ateş edince, astsubay vücuduna aldığı saçmalar ile yaralandı. Astsubay Murat Koyuncu, yaralı olarak Adıyaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Boyun ve omuz bölgesinden yaralanan astsubaya ilk müdahale acil serviste yapıldı. İlk müdahalenin ardından Adıyaman Özel Hareket Taburuna askeri helikopter istendi. Durumu ağır olan yaralı astsubay, hastanenin arka kapısından çıkarılarak ambulansa bindirildi Özel Hareket Taburuna götürülen yaralı astsubay, buradan askeri helikopterle Malatya Askeri Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AKLİ DENGESİ BOZUK ŞAHIS ASTSUBAYI VURDU
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2011 Cuma 00:01:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?