19
Mayıs
2024
Pazar
TUT - ADIYAMAN

Meydan için yıkım başladı

TUT BELEDİYESİ MEYDAN AÇMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Adıyaman'ın Tut ilçesinin çarşı merkezindeki meydanın büyütülmesi için başlatılan çalışma kapsamında binaların yıkımına başlandı.

İlçenin tek olan çarşı merkezinin büyütülmesi amaçlanan çalışma kapsamında belediye binaları yıkmaya başladı. Tut ilçe meydanının büyütülerek ferah bir ortam oluşturulması için başlatılan çalışmaların ilk ayağında eski iki katlı PTT binası ve yanındaki bina yıkıldı. Belediyenin kepçesi ile başlatılan yıkım çalışmalarında ortaya çıkan molozlar kamyonlarla taşındı. Belediye binasının yanında bulunan eski PTT binasının yıkılmasıyla birlikte çalışmalar hız kazanmış oldu.

Belediye Başkanı Mehmet Akat, tabiat varlığı olan çınar ağacına zarar vermeden, dükkanlar, mezarlık ve tuvaletlerin yerine yeşil alan yapılacağını belirterek, "İlçe merkezi rahat bir nefes alacak ve ferah bir ortam oluşacak. Caminin etrafındaki dükkanların yanı sıra, caminin arkasında bulunan mezarlık kaldırılacak. Yoğun kış şartlarına rağmen projenin bu yıl içersinde bitirilmesi için çalışmalarımıza hızlı başladık. Hızımızı kesmeden çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

TUT BELEDİYESİ MEYDAN AÇMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 17:52:04
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 23:22:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?