19
Mayıs
2024
Pazar
TUT - ADIYAMAN

Tut'ta yoğun mesai...

Adıyaman'ın Samsat Kaymakamı Abdullah Şahin, Kahta ve Tut İlçeleri kaymakamlıklarına vekalet etmesi nedeniyle çok yoğun tempoda çalışıyor.

Kahta Kaymakamı Yakup Canbolat'ın bir aylığına Danimarka ve Fransa'da yapılacak insan hakları ile ilgili toplantılara gitmesi, Tut İlçesi Kaymakamı Hülya Kaya'nın da doğum iznine ayrılmasıyla birlikte boşalan görevlere Vali Halil Işık'ın onayıyla Samsat Kaymakamı Abdullah Şahin vekalet etmeye başladı.

Yaklaşık iki yıldır görev yaptığı Samsat İlçesi'nden hafta içi her gün mesai saatlerinde gidiş geliş yaparak Samsat, Kahta ve Tut İlçeleri'ni yöneten Kaymakam Abdullah Şahin günde 252 kilometre yol kat ediyor. Çoğu zamanı yolda geçen kaymakama üç ilçe kaymakamı unvanı veren ilçe sakinleri görevi uğruna bunca yolu hizmet için giden kaymakamlarını tebrik ettiler.

Yaptığı çalışmalarıyla Tut ve Kahta halkının da sevgisini kazanan Kaymakam Abdullah Şahin, iki yıldır Samsat İlçesi'nde görev yaptığını Kahta ve Tut İlçeleri'ne vekalet ettiği için yaşadığı koşturmadan memnun olduğunu belirtti. Kahta ve Tut İlçeleri'ne Adıyaman Valisi Halil Işık tarafından vekaletten görevlendirildiğini belirten Şahin, "Devleti temsil etme görevi kutsal bir vazifedir. Bu vazifenin yürütülmesi gerekir bizde en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz" dedi.

iha-tut
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2004 Cumartesi 11:49:49
Güncelleme :8 Haziran 2006 Perşembe 15:38:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KAHTA IHA IP: 81.213.239.xxx Tarih : 13.07.2005 02:15:03
kopya çekme birdaha yoksa hep birinden beklersin... Sevgili arkadaşımızın bu haber metni ve resmi nerden ve nasıl aldığını sormak istedim. Lütfen bana cevap yazsın birdaha izinsiz resim almamasını ve başkalarına ait haberlere biraz rütüş çekip bırakmasın.....sözüm ona....gazeteci