22
Mayıs
2024
Çarşamba
TUT - ADIYAMAN

Vali'den Tut'a destek

Adıyaman Valisi Halil Işık Tut ilçesinin bölgedeki en özel ilçe olduğunu söyleyerek, Tut gelişim derneğine gereken desteği vereceklerini açıkladı.

Tut İlçesi Toplumsal Gelişim Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde Adıyaman Valisi Halil Işık'ı ziyaret etti. Tut Gelişim ile ilgili Vali Halil Işık'a bilgi veren yönetim kurulu üyeleri, çalışmaları için destek istediler.

Tut'da bir dernek kurulmasının ilçeye büyük bir fayda sağlayacağını söyleyen Vali Işık, Tut bölgemizdeki en özel ilçemizdir. Ve sahip olduğu ayrıcalıkları ve zenginlikleri ile çok daha gelişmiş bir ilçe olmalıydı. Tut Gelişim derneğinin Tut ilçesinin hakettiği noktaya gelmesinde büyük bir rol aynayacağına inanıyorum' dedi. Geçmiş tarihte yapılan Tut festivalleri vesilesiyle Tut'un Türkiye çapında tanınan bir ilçe olduğunu belirten Vali Işık, derneğin festivalleri gelenekselleştirmesi gerektiğini vurguladı. Organizatör Kadir Dursun gibi Türkiye çapında tanınmış bir çok başarılı Tutlu'nun bulunduğuna dikkat çeken Vali Işık, Tut Gelişim vesilesiyle bu başarılı insanların biraraya gelmiş olmasının umut verici olduğunu söyledi.

tut gelişim
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2007 Perşembe 11:57:17
Güncelleme :22 Kasım 2007 Perşembe 11:59:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?