2
Haziran
2024
Pazar
BATMAN

112 hızır gibi

Batman 112 Acil Servis ekibi vakalara Hızır gibi yetişiyor. 3 dakika gibi kısa bir sürede olay yerine intikal eden ekip vatandaşlar tarafından takdir edildi.

Batman'da bir kahvehanede fenalık geçiren vatandaşa müdahale için 3 dakikalık bir zaman zarfı içinde sağlık ekibinin gelmesi ve hastaya müdahale etmesi, kahvehanedeki vatandaşlar tarafından hem şaşkınlıkla gözlendi hem de takdir edildi. Dün akşam saatlerinde 8. Cadde üzerinde bulunan bir çayevinde arkadaşlarıyla beraber Fenerbahçe-Bursaspor Fortis Kupası maçını izleyen bir vatandaş aniden fenalaştı. Çayevindekilerin müdahalesi yetersiz kalınca işyeri sahibinin 112 Acil Servis'i araması üzerine 3
dakikalık bir zaman zarfı içinde sağlık ekibinin olay yerine intikal etmesi çayevindeki vatandaşlar arasında şaşkınlığa neden olurken, takdir de edildi. 112 Acil Servis personeli baygınlık geçiren vatandaşa müdahale ettikten sonra olay yerinden ayrıldı. Vatandaşlar 112 Acil Servis'in böyle kısa bir sürede olay yerine intikal etmesi karşısında şaşkınlıklarını şöyle dile getirdiler:

"Daha önce ambulanslar geç geliyordu. Bu kadar erken geleceğini tahmin etmiyorduk. Yaşadığımız bu çağa ayak uyduran 112 Acil Servisi'ne ve personeline teşekkür ederiz."

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 15:39:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?