2
Haziran
2024
Pazar
BATMAN

Atalay seçim turunda

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren DTP Batman Belediye Başkan Adayı Nejdet Atalay, Telekom çalışanlarını ziyaret ettikten sonra kentin ekonomisinde önemli bir yer tutan TPAO tesislerini gezdi.

Çalışanlarla TPAO ünite ve servislerinde bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Nejdet Atalay'a Petrol İş Genel Merkez Eğitim ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Sekreteri Nimetullah Sözen, Petrol-İş Batman Şube Başkanı Mehmet Doğu ve kalabalık bir partili grup eşlik etti. Daha önce bir araya geldiği Telekom çalışanları ile sohbet eden DTP'li Belediye Başkan Adayı Atalay, seçimlerde destek istedi. Ardından TPAO tesislerine giden Atalay, buradaki servis ve üniteleri tek tek dolaştı. Çalışanlarla bir süre sohbet eden ve projelerini anlatan Atalay, bir dönemler stajını yaptığı TPAO'nun bugün işgücünün azaldığını ve bundan üzüntü duyduğunu belirtti. Yaklaşan seçimlerin yerel seçimlerden öte siyasal bir seçim olduğunu anımsatan Atalay, belediye seçimlerinin hiçbu kadar siyasallaşmadığını ifade ederek şunları söyledi:

"Biz farklı bir partiyiz. Siyasal gelenekten gelen insanlarız. Biz parti olarak kendimizi sorgulayan, yenileyen bir partiyiz. Referansımız; aşiret, ağa ve şeyh ailesinden olmamız değildir. Bizim amacımız bu topluma hizmettir. 10 yıllık bir belediyecilik deneyimimiz var. Umudumuz bundan sonra her şeyin iyi olması üzerinedir. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bunun sözünü verebiliriz size. Bu şehirde yoldaşlığı, gelişmişliği geliştirmek istiyoruz. Ben de bir dönemler burada staj yaptım. Benim dönemimde işçi sayısı çok daha fazlaydı. Şimdi TPAO'nun küçüldüğünü görmek beni üzüyor. Sistem partileri bilinçli bir şekilde Batman'ın ekonomik lokomotifi olan TPAO'yu küçülttüler."
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 18:36:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?