2
Haziran
2024
Pazar
BATMAN

Batman Belediyespor ligden çekildi

TFF 3. Lig 5. Grup takımlarından ve 24 yıldır profesyonel ligde mücadele eden Batman Belediyespor'da yönetim kurulu, ligden çekilme kararı aldı. Kulüp Başkanı Fehmi Sevim, aşırı borçlarının olduğunu, bu şartlar altında lige katılmalarının imkansız olduğunu kaydetti.

Batman Belediyespor Kulübü Başkanı Fehmi Sevim, kulübün aşırı borçları nedeniyle lige katılmama kararı aldıklarını belirterek, "Aşırı borcumuz var. Bu şartlar altında lige katılmamız imkansız. Son yıllardaki yanlış transfer politikaları ve kulübün kötü yönetilmesi nedeniyle Batman Belediyespor artık lige katılamaz duruma geldi. Belediye Başkanımız Sayın Nejdet Atalay ve yönetim kuruluyla bir araya geldik. Kulübün artık profesyonel lige veda etmesinin gerektiğine karar verdik. Futbol Federasyonu'na bu sezon liglere katılmayacağımızı resmen bildirdik" dedi.

Sadece vergi borçlarının 618 bin TL tuttuğunu ve bu miktarda borcu ödemelerinin imkansız olduğunu belirten Sevim, alternatif çözüm bulamadıkları için ligden çekildiklerini söyledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 20:47:58
Güncelleme :21 Temmuz 2009 Salı 20:59:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?