2
Haziran
2024
Pazar
BATMAN

Batman Rafinerisinde devir teslim

Batman Rafineri Müdürü Şahin Çalbıyık, görevini Kırıkkale Rafineri Müdürü Hadi Erbeyoğlu'na devretti.
Şahin Çalbıyık, Genel Müdür Yavuz Erkut, Genel Müdür Yardımcıları Gürol Acar, Hasan Tan ve İbrahim Yelmenoğlu, Batman Petrol İş Şube Başkanı Mehmet Doğu ve rafineri çalışanlarının katıldığı törenle görevini Hadi Erbeyoğlu'na devretti.

İzmir Rafineri Müdürlüğü görevine atanan Şahin Çalbıyık, yaptığı konuşmada, "Yoğun değişim sürecini yaşadığımız 3 yılda dinamizmimiz, tempomuz hep yüksek oldu. Sizlerin özverili ve yoğun çalışmaları ile emniyet, Çevre, sağlık, verimlilik, enerji tasarrufu, karlılık, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ve bir çok konu da kısa sürede çok şey başarmanın, önde olmanın gururunu hep beraber yaşadık. Bölgemiz ve insanının ihtiyaçları konusunda kendimize hep görev çıkararak yeni iletişim biçimleri geliştirme
çabasında olduk. Bu süreçlerde Genel Müdürümüzün hızlı ve bizleri her konuda zenginleştiren kararları ile çok önemli mesafeler katettiğimize inanıyorum. Sizlerin özverili, gayretli bir o kadar inançlı çalışmalarınız, görev sürem boyunca bana duyduğunuz güven ve verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Batman Rafineri Müdürü Hadi Erbeyoğlu ise, "Tüpraş'ımızın İzmit İzmir ve Kırıkkale rafinerilerinde toplam 28,5 yıl aralıksız görev yaptıktan sonra bu günden itibaren hepimize okul görevi yapan, rafinericiliğin kurulduğu topraklarda Batman Rafinerimizde görev yapmanın, sizlerle çalışmanın benim ayrı bir gurur kaynağı olacağını bilmenizi isterim. Şahin Bey'in yükselttiği çıtayı, bu güne kadar kazandığım mesleki tecrübeyle daha da yükseklere taşımak ve şirketimizin değerlerini yüceltmek hedefim olacaktır" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 13:07:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?