2
Haziran
2024
Pazar
BATMAN

Belediye camileri temizliyor

Batman Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşların ibadetlerini temiz, rahat ve hijyenik bir ortamda yapabilmesi amacıyla kent merkezinde bulunan camilerde bir hafta boyunca temizlik yapacak.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Ramazan ayı nedeniyle kent merkezinde bulunan camilerin iç ve dış bahçelerinde bir hafta boyunca sürecek olan temizleme çalışmalarına başladı.

Temizlik işlerine bağlı ekipler, camilerin temizlenmesi çalışmalarına bugün Belde mahallesinde bulunan Şefketbaşak Camii'nde başladı. Cami temizlik çalışmasına Belediye Teknik Başkan Yardımcısı Murat Taban, Belediye Başkan danışmanlarından Fehmi Korkmaz, Müftü Yardımcısı M. Taciddin Okuyan da katıldı. Camilerin temizlemesine ilişkin açıklama yapan Taban, "Ramazan ayı nedeniyle, kente bulunan camilerde bir hafta boyunca temizlik ekiplerimiz hem dış temizlik hem cami içi temizlik yapacaklar. Camilerimiz gül suyuyla yıkanacak. Tüm çalışmalarımız insanların daha temiz ve hijyenik ortamda ibadetlerinin yapılması içindir. Temizlik çalışmamız bir hafta boyunca devam edecektir" dedi.

M. Taciddin Okuyan da camilerde temizlik yapılmasından dolayı belediyeye teşekkür etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 17:17:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?