2
Haziran
2024
Pazar
BATMAN

Doğumgünü mutluluğu

Batman Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan ve Mayıs ayında doğan 5 çocuk, Batman Üniversitesi Akademik Temsil Heyeti tarafından hazırlanan yaş günü pastalarını müzik eşliğinde üfledi.

Batman Üniversitesi Akademik Temsil Heyeti, Emine Dilşat Uluçam başkanlığında yine çocuklar için bir araya geldi. Heyet bu kez Batman Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki çocukların yaş günlerini kutlamak için 22 Mayıs akşamı Momento Cafe'de toplandı. Mayıs ayında doğan Ahmet Arba, Rabia Aslan, İbrahim Halil Aslan, Erkan İba ve Selim Doğan adlı çocuklara doğum günü pastası eşliğinde kutlama yapıldı.

Çocuklar yaş günü pastası üzerindeki mumları üflemeden önce ikram edilen yemekleri yedi. Çocuklar kendileri için düzenlenen partide müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Her ay Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan çocukların yaş günlerini heyetleriyle birlikte kutlayacaklarını söyleyen Emine Dilşat Uluçam, "İlk olarak bu ay 5 çocuğumuzun doğum gününü kutladık. Bundan sonra çocuklarımızı yalnız bırakmamak için etkinliklerimize devam edeceğiz" dedi.

Doğum günü etkinliğine Batman Kültür ve Turizm İl Müdürü Selahattin Ortaboy'un eşi Özgül Ortaboy da katıldı. Batman Üniversitesi Akademik Temsil Heyeti Başkanı Uluçam tarafından temsil heyetinin etkinliklerinde göstermiş oldukları çalışmalardan dolayı katılımcılara teşekkür belgesi verildi. Çocuklar doğum günü pastalarının yanı sıra doğum günü hediyeleriyle de mutlu oldular. Heyet daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 15:00:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?