2
Haziran
2024
Pazar
BATMAN

DTP'li başkan mazbatasını aldı

29 Mart seçimlerinde DTP'den Batman Belediye Başkanı seçilen Nejdet Atalay, mazbatasını aldı. Başkan Atalay, 5 yılın sonunda kendilerine oy verenlerin pişman olmayacaklarını söyledi.

Batman'da en yakın takipçisinden 28 bin oy fazla alarak 72 bin 255 oyla seçimi kazanan DTP'li Nejdet Atalay, bugün mazbatasını alırken resmen başkan oldu. Batman Adliyesi'ne gelen Başkan Atalay, mazbatasını 1. Bölge Hakimi Servet Çetin'in elinden aldı. Basına açıklama yapan Başkan Atalay, "İnanıyorum ki 5 yılın sonunda bize oy vermiş insanlar ve bize inanmış insanlar ve herkesin gönlü rahat olacaktır. Oy verdiğine pişman olmayacaktır. Vermeyenler de pişman olacaklardır; keşke bunlara yoldaşlık etseydim ben de destek verseydim, diyeceklerdir" şeklinde konuştu.

Başkan Atalay, "Bu saatten sonra bu kentin belediye başkanı sayılıyoruz. Bize oy vermiş, vermemiş herkesin dolayısıyla, hizmet üretme sürecinde belediyeyi idare etme sürecinde insan farkı, mahalle farkı, kime oy verdiği farkı gözetmeyeceğiz. Herkese yoldaşlık herkese arkadaşlık etmeye çalışacağız, herkese de hizmet üretmeye çalışacağız. Bunu da söylemlerimin dışına çıkaracağımı pratiklerimiz gösterecektir" dedi

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 14:07:26
Güncelleme :3 Nisan 2009 Cuma 14:19:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?