2
Haziran
2024
Pazar
BATMAN

Dumansız Hava yürüyüşü

19 Temmuz'da yürürlüğe giren kapalı alanlarda sigara içme yasağını desteklemek amacı ile Batman İl Sağlık Müdürlüğü bir yürüyüş düzenledi.

Yürüyüşe sivil toplum kuruluşlarından Ortopedik Engelliler Derneği, SES Sendikası, Milli Eğitim Müdürlüğü, Eczacılar Odası, Çevre Gönüllüleri Derneği, okullar, dershaneler, kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan personeller destek verdi.

Batman Valiliği önünde başlayan yürüyüşe Vali Yardımcısı Osman Varol, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Baş, Eczacılar Odası Başkanı Emin Beyaz, Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa ve çok sayıda çalışan ile sivil vatandaş katıldı. Yürüyüş öncesi bir açıklama yapan Vali Yardımcısı Osman Varol, "Burada ki amacımızı yasal düzenlemenin ilk gününde bir nebzede olsa kamuoyunun ve vatandaşlarımızın dikkatini bu yeni yasal düzenlemeye çekmek.

Bu konuda ki uygulama kararımızı göstermek ve bundan sonra da insanlarımızın duyarlı olmasını sağlamaktır. Bu anlamda bu etkinliğe ilgi gösterdiklerinden dolayı Başta valiliğimiz olmak üzere, STK'lar ve diğer kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür ederim" dedi
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 12:01:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?