2
Haziran
2024
Pazar
BATMAN

Komik skeçler stres attırdı

Batman Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için 2 yıldır dar gelirli ailelerin çocuklarına, üniversiteye hazırlık hizmeti veriyor.

Geçen yıl SBS ve ÖSS'de ciddi başarılar gösteren ve bu yıl başarı çıtasını yükseltmek isteyen Orhan Doğan Eğitim Destek Evi'nde ÖSS'ye hazırlanan gençler için sınav öncesinde moral-motivasyon programı düzenlendi. ÖSS'ye hazırlanan yaklaşık 600 dar gelirli gence üniversiteye hazırlıkta eğitim desteği veren belediye, sınavların başarılı geçmesi için bir de moral-motivasyon programı hazırladı. Yılmaz Güney Sinema Salonu'nda düzenlenen gecede, Kürtçe skeç ile tiyatro oyunları gösterildi. Komedi türünde hazırlanan oyunlar, sınav öncesinde Orhan Doğan Eğitim Destek Evi öğrencilerine keyifli anlar yaşattı.

Üniversite sınavlarına hazırlık yapan öğrenciler için hazırlanan özel programa Batman Belediye Başkanı Nejdet Atalay, Başkan yardımcıları Gülistan Akel ve Hamza Ayış da katıldı. Program bitiminde öğrenci ve öğretmenler adına teşekkür çiçeği verilen Başkan Atalay yaptığı konuşmada, "Geçen sene başarı gösteren Orhan Doğan Eğitim Destek Evi'nin öğrencilerinden bu sene daha da büyük başarılar bekliyoruz. Yarının temsilcileri sizlersiniz. Sizi sınavlara hazırlayan tüm öğretmen ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu gece sizlerin eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayan Bahar Kültür Merkezi ekibine de teşekkür ederim. Sizlere şimdiden başarılar diliyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 17:27:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?