2
Haziran
2024
Pazar
BATMAN

Terlikli ayaklar artık üşümeyecek

Batman'da, maddi imkansızlıklar nedeniyle kış günlerinde terlikle okula giden öğrencilere Valilik ve Emniyet Müdürlüğü sahip çıktı. Maddi durumu elverişsiz olan ailelerin çocuklarına mont ve bot dağıtılırken okula terlikle gelen minik öğrenciler, bot ve monta sahip olmanın sevincini yaşadı.

Batman Emniyet Müdürlüğü ve Batman Valiliği'nin ortak çalışmasıyla 16 Mayıs İlköğretim Okulu konferans salonunda polisler tarafından öğrencilere dağıtılan mont ve botlar minik bedenleri ısıttı. Heyecanları gözlerinden okunan öğrenciler bot ve mont sahibi olmanın mutluluğunu yaşadılar. Çocuklara hitaben bir konuşma yapan Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli Başkomser Akın Şahan, "Ayaklarınız ve vücudunuzun üşümemesi için bot ve mont dağıtıyoruz. Şimdiye kadar 2 bin tane dağıttık, 5 bin
tane daha dağıtacağız. Kış gününde daha sıcak giyinesiniz diye polis ağabeyleriniz ve ablalarınız fedakarlık yaptılar. Sizler üşümeyesiniz diye arkadaşlarımız harıl harıl çalışıyor. Sizi çok seviyoruz" şeklinde konuştu.

Görevli polis memurları terlikle okula gelen çocuklara botlarını ve montlarını kendi elleriyle giydirdi. Büyük sevinç yaşayan çocuklar, polis ağabey ve ablalarına teşekkür ettiler.

İha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 14:57:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?