2
Haziran
2024
Pazar
BATMAN

Vali STK başkanlarından görüş aldı

Batman Valisi Dr. Recep Kızılcık, yerel seçimler öncesi kentte seçimin huzur ve güven içinde geçmesi için sivil toplum kuruluş temsilcileriyle bir araya gelerek destek istedi.

TPAO Kristal Park'ta STK temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya gelen Vali Kızılcık yerel seçimler öncesi STK başkanların görüş ve önerilerini dinledi. Vali Kızılcık, seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi için gerekli önlemleri aldıklarını, STK temsilcilerinden de bu konuda destek beklediklerini kaydetti. Vali Kızılcık, yerel seçimleri huzur, barış ve sükunet içinde geçirebilmek, demokrasi ve halk iradesini sandığa yansıması için STK temsilcilerinin görüşleri doğrultusunda yol haritası çizme veizlemenin daha faydalı olacağı kanaatini taşıdığını kaydetti.

Vali Kızılcık, sosyal duyarlılık bilinciyle hareket ettiklerini belirterek, "22 Temmuz seçimlerinde ciddi bir problem yaşamadık. 29 Mart seçimlerinde de olaylarla karşılaşmamak, seçimi kazasız belasız atlatmak için sizlerin yardım ve desteklerine ihtiyacımız vardır. Seçim süresince STK temsilcilerinin de yer aldığı izleme komitesinin oluşturulmasını değerlendirmekteyiz. Demokrasinin güçlendiği, halk iradesinin sandığa yansıması arzu ve kararlılığı
içinde olacağız" dedi.

Vali Dr Kızılcık'ın açıklamalarından sonra söz alan STK temsilcileri, Batman'da yaşayan fertler olarak seçimin barış ve huzur içinde geçmesi için kendilerine düşen görevi yapacaklarını söylediler.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 11:03:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?