2
Haziran
2024
Pazar
BATMAN

Veda yemeğinde duygulu anlar

Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar beldesinde tayini çıkan öğretmenler için düzenlenen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.

Kayapınar Belediye Başkanı Abdulmuttalip Bademci'nin, Kayapınar Lisesi ve Kayapınar İlköğretim Okulu öğretmenleri için düzenlediği veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı. Tayini çıkan Kayapınar Lisesi Müdürü Halil İbrahim Çalık ve Kayapınar İlköğretim Okulu Müdürü İshak Şakar, Kayapınar beldesinde yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı Gercüş ilçe Kaymakamı Huzeyfe Citer tarafından takdirnameyle ödüllendirildi.

Kaymakam Citer, Kayapınar beldesinde yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine ve tüm öğretmen arkadaşlara teşekkür etti. Düzenlenen etkinlikte Kaymakam Citer, Kayapınar Belde Belediye Başkanı A.Mutalip Bademci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahfuz Başaran ve okul müdürleri birer konuşma yaptı. Ardından ödül töreni, slayt gösterisi ve yemekle birlikte düzenlenen etkinlikle sona erdi.Veda yemeğine Kayapınar beldesinde görevle öğretmenler ve daire müdürleri de katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 11:36:31
Güncelleme :15 Haziran 2009 Pazartesi 11:42:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?