2
Haziran
2024
Pazar
BATMAN

Yanan mağazanın malları kapışıldı

YANAN MAĞAZANIN MALLARI YOK PAHASINA SATILIYOR

Batman'da konfeksiyoncu esnafın ağırlıkta olduğu pasajda yanan mağazalardan arta kalan mallar satışa çıkarıldı. Ucuzluğu gören vatandaşlar, yanan mağazanın mallarına akın etti.

Konfeksiyon ağırlıklı olan bir pasajda çıkan yangında arta kalan mallar bugün az bir pahaya satışa çıkarıldı. Eski bankalar caddesinde bulunan ve geneli konfeksiyon olan Gürbüzler pasajında çıkan yangında pasaj içinde bulunan yedi mağazadan altısı kül olmuştu. Bu mağazalardan sadece birinin bir bölümüne yetişmeyen yangından kalan mallar bu gün mağaza sahibi tarafından çok ucuz fiyata satışa çıkarıldı.

Büyük maddi hasarın yaşandığı yangın sonrası arta kalan ucuz malı gören vatandaşlar yanan dükkanın mallarına akın etti. Mallarını eritmek için yok pahasına satışa çıkaran yanan mağazanın sahibi, "Geçtiğimiz gün pasajda çıkan yangın nedeni ile pasaj esnafı olarak yaklaşık üç yüz bin TL maddi zararımız oldu. Yangının etkilemediği mallarımı ucuza satarak zararımı en asgari seviyeye indirmek istedim. Malları elimden çıkardıktan sonra dükkanı tekrar düzeltip, toparlanmaya çalışacağım" dedi.

YANAN MAĞAZANIN MALLARI YOK PAHASINA SATILIYOR
YANAN MAĞAZANIN MALLARI YOK PAHASINA SATILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 15:31:00
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 20:29:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?