18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEŞİRİ - BATMAN

Cesedi 12 kilometre uzakta bulundu

BOĞULAN ÇOCUĞUN CESEDİ 12 KİLOMETRE UZAKTA BULUNDU

Batman'ın Beşiri ilçesinde yüzmek için girdiği Garzan Çayı sularında boğularak kaybolan Furkan Kümet'in cesedi 2 gün sonra 12 kilometre uzakta bulundu.

Cuma günü arkadaşlarıyla birlikte piknik amacıyla gittiği Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü beldesinde, Garzan Çayına giren Furkan Kümet(14) çay sularına kapılarak kaybolmuştu. Batman İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Diyarbakır'dan gelen dalgıç ekiplerinin çalışmaları sonunda Kümet'in cesedi dün sabah saatlerinde bulundu. Boğulduğu bölgenin 12 kilometre uzağındaki Asmadere köyü yakınlarında bulunan Kümet'in cesedini gören ailesi sinir krizleri geçirdi. Kümet'in cesedi otopsi yapılmak üzere Batman Bölge

Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Vatandaşları boğulmalara karşı uyaran İl Afet ve Acil Durum Müdürü Eşref Arıç, "Yaz mevsiminin başladığı bugünden itibaren Batman ve Garzan çaylarında, Dicle Nehri'nde sulama kanaletleri ve göletlerde, özellikle çocuklar ve gençler başta olmak üzere çok iyi yüzme bilmeyenler için tehlikelidir. Akıntılı ve girdaplı alanlardan uzak durularak, aileler çocuklarına sahip çıkmalı ve dikkatli olmalılar. Çocuklarının bir şekilde bir yere gitmelerine izin verilmesi halinde bile takip altında bulundursunlar"

dedi.

BOĞULAN ÇOCUĞUN CESEDİ 12 KİLOMETRE UZAKTA BULUNDU
BOĞULAN ÇOCUĞUN CESEDİ 12 KİLOMETRE UZAKTA BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2010 Pazar 17:02:04
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 19:01:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?