18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Camii yardım bekliyor

Batman’ın Gercüş ilçesi Yolağzı köyünde inşaatı yarım kalmış, hayırseverlerin yardımını bekliyor. Hayırsever vatandaşların yardımı ile bitirilmeye çalışılan Yolağzı Camii yeterli destek sağlanamadığından dolayı inşaatı altı aydan beri durdurulmuş vaziyette..

Arsası emekli Hacı Hüseyin Kardeş tarafından bağışlanan ve 650 metrekare açık alan ve 270 metrekare kapalı alanda inşa edilen Yolağzı Camii, birici kat Kur’an Kursu, ikinci kat Camii olarak hizmet verecek.

Tarihi kentler Hasankeyf ve Midyat arasında yer alan yolağzı köyü gelen yerli ve yabancı turistlerin dinlenmesi ve anayol üzerinde olması nedeni ile herkese hizmet verebilecek yerleşim alanında. Camii inşaatı ile ilgilenen Hacı Hüseyin Kardeş yapılan yardımların dünya ve ahiret için çok sevap kazanacağını belirterek,” Camii inşaatı’nın bitirilebilmesi için hayırsever insanların yardımını bekliyoruz. Midyat- Batman karayolunda seyreden yolcularının, köylü ve tanker sürücülerinin yoldan geçen halkın faydalanacak. Camii inşası için yapılacak en ufak yardımın dahi, Allah katında kaybolmayacak dünya ve ahiret saadeti için hayırsever insanların yardımına çok ama çok ihtiyacımız var. Hayırsever vatandaşlar arzu ederlerse camii inşasını da yerinde görebilirler. İnşaatın üçte ikisi bitirmişiz ve imkânsızlıktan inşaatını durdurmak zorunda kaldık” dedi.

Yolağzı Camii inşası için yapılamak istenen yardımların Halk Bankası Midyat Şubesinde açılan “01002156” numaralı hesaba, inşaat malzemesinde bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlarında arsasını bağışlayan hacı Hüseyin Kardeş’in +90 536 976 51 57 numaralı telefonla irtibat kurarak yardım yapmaları bekliyor.

Yolağzı köyü Camii inşaatı hayırsever insanların yardımına muhtaç bir şekilde, yardım edecek hayırseverleri dört gözle mahzun bekliyor.

Selahattin Erol
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2005 Pazar 15:09:44
Güncelleme :29 Ekim 2005 Cumartesi 11:37:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?