1
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Abdulkadir Karavil


Diyarbakır Yetiştirme Yurdu’na yardım ve destek veren hayırsever işadamlarına Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’e Vali Nusret Miroğlu tarafından teşekkür belgesi verildi.

Diyarbakır Yetiştirme Yurdu’na yardım ve katkı sağlayan hayırsever işadamlarına teşekkür belgesi verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’in de katıldığı törende konuşan Diyarbakır Valisi Miroğlu, "Buraya gelen çocuklar çeşitli sebeplerden dolayı yurtta kalıyor ve bizde elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz. Bizim isteğimiz bu çocukları daha iyi ve kaliteli bir şekilde eğitmek. Bunları hayırsever vatandaşlarımız sayesinde daha iyi yapmaya çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi’ne burada çok iş düşüyor ve yeni yönetmeliğe girecek olan yasa ile beraber Belediyelerin işi daha zorlaşacak" dedi.

Diyarbakır Valisi Nusret Miroğlu’ndan teşekkür belgesi alan Belediye Başkanı Osman Baydemir ise yeni çıkacak olan yasa ile tamamıyla bir aile olacakları ve çocukların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirterek, "Bir kaç eksik gördük. Bunu en kısa zamanda tamamlamaya çalışacağız" dedi.

Yetiştirme yurduna çeşitli yardımlarda bulunan İstikbal Mobilya sahibi Abdulkadir Karavil’e plaket verilirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, İş Bankası ve Final Dersaneleri’ne birer teşekkür belgesi verildi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar