26
Mayıs
2024
Pazar
HANİ - DİYARBAKIR

Başarılı polislere takdir

Diyarbakır'ın Hani Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, İlçe Emniyet Amirliği'nde görev yapan başarılı personele çalışmalarından dolayı takdir belgesi verdi.

Kaymakamlık makamında yapılan törende İlçe Emniyet Amiri Jesmin Ekedal, Komiser Yardımcısı Hasan Yömen ile tayini çıkan diğer polis memurlarına çalışmalarından dolayı takdir belgesi verildi.

Takdir belgelerini Kaymakam Nesim Babahanoğlu'nun elinden alan İlçe Emniyet Amiri Jesmin Ekedal, komiser yardımcısı Hasan Yömen ile ilçede 6 yıldır görev yapan polis memuru Selim Ercan ve çeşitli illere atamaları yapılan 11 polis memuru belgelerini aldıktan sonra yaptıkları kısa konuşmada, bunun bir görev değişimi olduğunu, ilçede kaldıkları süre içinde halk ile iyi bir diyalog içinde olduklarını belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 16:13:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sevcan IP: 94.120.141.xxx Tarih : 16.10.2009 13:50:07

nasıl halkla ilişki bu anlamadım..ben orada 3 kişiyi tanıyorum.benim gibi gezen birisi tanımazsa kimse tanımıyordur..yine haksızlık dizboyu....görmemiz gerekenleri görememek üzücü.trafikçi kemal abimiz vardı neden resimde yok.o da tayin oldu gitti.Hani de tek polis oydu.tüm polis teşkilatının başarılı olmasını dilerim.takdir edilmeselerde.