27
Mayıs
2024
Pazertesi
HANİ - DİYARBAKIR

Zayıflama ilacı mı öldürdü?

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde kamu lojmanında oturan ev hanımı ve 3 çocuk annesi Zehra Evin (30), evinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre olay, dün öğlen saatlerinde öğle yemeği için eve gittiği sırada eşinin, Zehra Evin'in cansız bedeniyle karşılaşmasıyla ortaya çıktı. Eşi tarafından Hani devlet hastanesi aciline kaldırılan Zehra Evin'in, hastaneye getirilmeden bir saat önce vefat ettiği öğrenildi.

Naaş, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İlçe Cumhuriyet Başsavcılığı çok yönlü olarak soruşturma başlattı. Evinde ölü olarak bulunan Zehra Evin'in kilolu olduğu, kilolarından kurtulmak için internet üzerinden sipariş ettiği zayıflatma ilacından 2 kutu aldığı, bir kutuyu bitirdikten sonra ikinci kutuyu kullanmaya başladığı kaydedildi. Kalp krizi geçirdiği söylenen kadının ölüm sebebi tam olarak netlik kazanmadı.

Ölüm sebebi, Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporla belirlenecek.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 16:38:01
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 19:24:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
siyabent IP: 88.231.193.xxx Tarih : 24.03.2010 15:29:28

ben hani ilçesinde yaşıyorum kadına çok üzüldüm zayıflamak için canını vermiş  şişmanlık kötübirşey değilki bukadına allahtan rahmet ailesine sabırlar ldiliyorum.......